Växthuset

Växthuset
Växthuset

Räknare

Buskpion, ursprungligen från Bergianska Trädgården

Buskpion, ursprungligen från Bergianska Trädgården
Från vår gamla buskpion i trädgården

söndag 26 februari 2012

I stället för sådd

Inte blev det sått något under onsdagen, garagegången översvämmad med smältvatten i flera dagar, på med sjöstövlarna, bära dagishundarna in och ut över vallgraven.
 Bergvärmepumpen gick sönder också som tur var berodde det på ett igensatt filter. Så nu snurrar den igen.
Och så gällde det att planera för vårt Safirbröllop under lördagen. Men vi föregick den och åt middag på Edsbacka Värdshus på fredagen istället, med Toast Skagen och deras Hängmörade Biff, och därtill goda viner som inte ens finns på beställningslistan dessvärre.Har sällan fått något bättre tillagat, det blev alla stjärnor denna gång.

Jag hade ju tidigare provsått den ryska potatisen från frö och har väntat otåligt på ett livstecken, och se och behåll så under lördagen dök det upp två pyttesmå telningar, viket bevisar att jag sått riktigt.


Observera att de blev sådda i nedan! Likaså har de tidigt sådda Funcu tomaterna grott allihopa, men har precis tittat över kanten. Tror i alla fall att bra såjord (Hasselfors)lönar sig i stället för fem för hundra.

Nu har jag inte tid längre, skall upp och så frön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lite bilder påodlingarna just nu

Här kommer några bilder på odlingarna som de ser ut idag. Det börjar bli dags att flytta ut gänget till växthuset det börjar bli alldeles f...