Växthuset

Växthuset
Växthuset

Räknare

Buskpion, ursprungligen från Bergianska Trädgården

Buskpion, ursprungligen från Bergianska Trädgården
Från vår gamla buskpion i trädgården

onsdag 23 augusti 2017

Mer information om SeniorNets verksamhet.

Mer info om Internetcaféet Tors Backe

SeniorNet Sollentuna  vill hälsa gamla och nya besökare 55+ välkomna till Internetcaféet och ett nytt halvår och hoppas sommaren var fin och skön.
Nu inför höstens kurser vill vi passa på och tacka för det stora deltagandet på alla våra kurser. Oftast är kurserna mer än fulltecknade och hinner vi så körs vissa kurser flera gånger samma termin. Det är väldigt glädjande att så många är intresserade, att lära sig mer om sina datorer, surfplattor och smarta telefoner och bild /foto redigering.
Det moderna samhället gör det dessutom mer och mer nödvändigt att kunna mer och mer om IT- världen. Under hösten kommer vi att erbjuda alla våra ”vanliga” kurser, så välkomna att boka höstens kurs nu på nya hemsidan, SeniorNetsollentuna.se
Samtidigt vill vi göra reklam för vårt Internetcafé. Dit kan man gå för att få hjälp med akuta IT-problem, betala räkningar, surfa på nätet, repetera ett tidigare kursavsnitt tillsammans med en värd eller ta tillfället i akt att lära sig något nytt.
Vi har också videokurser om Windows 10 och Officepaketet (Word, Excel, PowerPoint), som man kan titta på. Är det få besökare i caféet kan man till och med få en privatlektion av befintlig värd. Det finns även ett bibliotek med PC för alla, begagnade böcker och filmer att botanisera i. Säg gärna till om ni vill ha en kopp kaffe och liten kaka så fixar vi det också.
Nya hemsidan SeniorNetsollentuna.se hoppas vi att du besöker regelbundet, där får du info, tips och råd.
Vi tycker att caféet borde utnyttjas mer av våra medlemmar och andra. Vi lämnar statistik till kommunen varje månad över våra besökare och i dessa besparingstider vet man aldrig vad kommunen väljer att dra in på. Bästa sättet att få behålla vårt internetcafé tror vi är att visa att det fyller en viktig funktion genom att visa på många besökare. Så mycket välkomna ner till caféet. Alla seniorer i Sollentuna är välkomna, så ta med vänner och bekanta,
IT-caféet är öppet 11.00 till 14.00 med bemanning måndag till torsdag. Under sommaren något reducerat öppethållande. På vår hemsida, SeniorNetsollentuna.se hittar du vem som är värd och aktuella öppettider.
 
Att besöka Internetcaféet kostar inget mer än din egen tid!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lite bilder påodlingarna just nu

Här kommer några bilder på odlingarna som de ser ut idag. Det börjar bli dags att flytta ut gänget till växthuset det börjar bli alldeles f...